Så gik den ikke længere: Her kan du ikke bruge MobilePay mere

Skrevet af Emil Martesen

22/02/2024
Foto: Shutterstock
Så gik den ikke længere.

Mest læste i dag

MobilePay har stjålet alle overskrifterne på det seneste - men det ser bestemt ikke ud til at lakke mod enden.

Supermarkedskæden Løvbjerg har nemlig taget et opsigtsvækkende skridt tilbage ved at udfase MobilePay som betalingsmiddel i deres butikker fra den 12. marts 2024.

Valget, som Løvbjerg selv har annonceret på deres hjemmeside, skyldes primært de stigende omkostninger ved at anvende MobilePay:

"Årsagen er, at prisen for at bruge MobilePay stiger betragteligt, og vi vil så gerne være tro mod vores evige formål: at være 'bare billig'", forklarer kæden.

For kunderne betyder det, at hvis man har glemt sin pung derhjemme, er MobilePay ikke længere en udvej i Løvbjergs 17 fysiske butikker landet over.

Men det stopper ikke her.

Løvbjerg understreger, at MobilePay stadig vil være en mulighed for kunder, der handler online.

Men denne udvikling er ikke enestående for Løvbjerg.

Tidligere har B.T. løftet sløret for, at andre butiksejere ligeledes har udtrykt utilfredshed med de gebyrer, der følger med at tilbyde MobilePay som betalingsløsning.

Løvbjergs beslutning rejser spørgsmål om fremtiden for digitale betalingsløsninger i detailhandlen, især for de kæder, der ønsker at holde sig konkurrencedygtige på prisen.

I samme ombæring bekræfter Løvbjerg, at kunderne fortsat kan benytte sig af fysiske betalingskort og dem, der er tilgængelige via mobiltelefoner, hvilket sikrer, at der stadig er flere betalingsmuligheder til rådighed for forbrugerne.