Sæt kryds i kalenderen: Netto tilbyder store rabatter - og gratis is

Skrevet af Nicolai Haugsted

10/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dagligvarebutikken kommer med massive tilbud, inden de smækker dørene i for en stund.

Dagens topnyheder

I hjertet af Løjt Kirkeby forbereder det lokale Netto-supermarked sig på en større transformation, som bringer både udfordringer og glædelige nyheder for områdets beboere.

Det skriver JydskeVestkysten.

Med den nye butikschef, Oliver Bjerg, ved roret, annonceres en omfattende ombygning, der nødvendiggør en midlertidig lukning af butikken.

"Vi lukker butikken på fredag klokken 18.00 og åbner først igen 1. maj klokken 8.00. Det bliver super godt, og mit team og jeg håber at se så mange som muligt der," afslører Bjerg i et opslag på Facebook, hvilket har vakt opsigt blandt de lokale.

I dagene op til lukningen kan kunderne se frem til ekstraordinære tilbud, idet supermarkedet skal af med så meget lager som muligt. Varer som blomster, frostvarer og nonfood-spotvarer vil blive solgt til minimum halv pris, hvilket lover godt for tilbudsjægere.

Men besparelserne stopper ikke her. På lukkedagen vil Netto i Løjt Kirkeby forvandle sig til et sandt paradis for iselskere.

"Dette gælder selvfølgelig kun, indtil fryseren er tom," tilføjer Bjerg, og løfter sløret for, at kunderne vil blive behandlet med gratis is fra Frisko-fryseren - en is per handlende kunde.