Sarah Jessica Parker bekræfter: Sex and the City vender tilbage

Skrevet af Julie Møller

11/01/2021
Der kommer endnu et kapitel i den ikoniske tv-serie Sex and the City. Her ses Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker og Kristin Davis i forbindelse med optagelser til filmen Sex and the City 2. Foto: Shutterstock.
Der kommer endnu et kapitel i den ikoniske tv-serie Sex and the City. Her ses Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker og Kristin Davis i forbindelse med optagelser til filmen Sex and the City 2. Foto: Shutterstock.
Der kommer endnu et kapitel i den ikoniske tv-serie.

Dagens topnyheder

Der er nok mange Sex and the City-fans, der er glade for at høre denne nyhed. Den populære amerikanske tv-serie om fire kvinder, der lever i New York i slutningen af 1990'erne/start 00'erne blev vist for første gang på amerikansk tv i 1998 og sluttede i 2004. Siden da er det blevet til et par Sex and the City-spillefilm, og nu vender serien tilbage.

Dog er der et par ændringer. Serien skifter navn til And Just Like That, og i de 10 nye episoder får seerne lov til at følge Carrie, Miranda og Charlotte. 30’erne er et overstået kapitel, og nu det livet i 50’erne, der er omdrejningspunktet for serien. Det skriver HBO Max, der står bag serien, i en pressemeddelelse. 

Sarah Jessica Parker, der spiller hovedpersonen Carrie Bradshaw i serien, bekræfter også, at der kommer nye afsnit. Det gør hun på Instagram, hvor hun har lavet et opslag, hvor man kan se en trailer for serien. 

Hvor er Samantha?

Fans af serien vil højst sandsynligt studse over, at der mangler et navn. Hvor er Samantha henne af?  Samantha Jones, der blandt andet leverede ikoniske replikker som: "I will not be judged by you or society” (Jeg vil ikke dømmes af dig eller af samfundet), og “I feel the same way about being a bridesmaid as you feel about Botox. Painful and unnecessary” (Jeg har det på samme måde om at være brudepige, som du har det med Botox. Smertefuldt og unødvendigt).

Der kommer endnu et kapitel i den ikoniske tv-serie Sex and the City. Her ses Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker og Kristin Davis i forbindelse med optagelser til filmen Sex and the City 2. Førstnævnte bliver ikke en del af serien And Just Like That. Foto: Shutterstock.

Hun bliver ikke nævnt i pressemeddelelsen og er ikke en del af And Just Like That. 

Da rygterne tilbage i 2020 florerede om nye Sex and the City-afsnit, blev det allerede meldt ud, at Kim Cattrall, der spiller Samantha Jones, ikke ville være med i serien. Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker er ikke de bedste veninder i virkeligheden,og det skulle eftersigende være deres indbyrdes forhold, der er skyld i, at der aldrig kom en tredje Sex and the City-film.

Hvornår And Just Like That får premiere, er endnu uvist. Men optagelserne til serien starter i foråret, oplyser  streamingtjenesten HBO Max.