SAS-direktør flyver til Danske Bank

SAS skal ud og finde en ny HR- og kommunikationsdirektør. Den nuværende - Henriette Fenger Ellekrog - forlader nemlig jobbet til oktober til fordel for et nyt i Danske Bank. Det oplyser SAS.

- Jeg beklager, at Henriette Fenger Ellekrog har valgt at forlade SAS, siger Rickard Gustafson, der er topchef i SAS.

- Hendes bidrag til og indsats i den store forvandling, som SAS har været igennem de sidste par år, har været betydelige, og jeg ønsker hende alt det bedste i fremtiden, siger direktøren.

Henriette Fenger Ellekrog har været i SAS i syv år. Selv siger hun, at der aldrig er et optimalt tidspunkt at forlade et selskab på, og at det har været en meget svær beslutning.

- Men efter syv år i samme stilling er jeg fristet af muligheden for at bidrage til den forandringsproces, som Danske Bank står i, siger Henriette Fenger Ellekrog i en pressemeddelelse.

Henriette Fenger Ellekrog skal være HR-direktør i Danske Bank. Og Danske Banks chef Thomas F. Borgen er "glad for at kunne byde Henriette velkommen", skriver han i en pressemeddelelse fra Danske Bank.

- Vi står over for en stor forandringsproces, hvor vi skal skabe en mere enkel, effektiv og kundedrevet bank. Her spiller HR en helt central rolle, siger Thomas F. Borgen.

- Henriette kommer fra en stor skandinavisk virksomhed, som er vant til at arbejde ekstremt kundefokuseret på tværs af landegrænser, og det er blandt andet de erfaringer, vi får gavn af fremover, siger bankdirektøren.

Henriette Fenger Ellekrog tiltræder seneste 1. november.

SAS har nu sat gang i arbejdet med at finde en erstatning for HR-direktøren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip