Se de smukke billeder: Christiane viser maven frem i Frankrig

Ane Sørensen

424 uger siden

|

26/05/2016

Dagens topnyheder

Christiane Schaumburg-Müller er for tiden med sin søster på tur i frankrig, hvor de to sammen nyder en ferie med smuk natur, lækker mad og afslapning.

På det sociale medie Instagram deler Christiane Schaumburg-Müller smukke billeder fra turen med sine mange følgere - blandt andet flere billeder, hvor man tydeligt kan se hendes flotte gravide mave.

Læs mere: Se billedet: Christianes mave giver store problemer

 

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on

May 25, 2016 at 7:27am PDT  

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on

May 24, 2016 at 4:35am PDT

Christiane Schaumburg-Müller har tidligere fortalt om, hvordan hun under graviditeten har været hårdt ramt af morgenkvalme.

Men heldigvis er den søde ventetid også fuld af glæde og forventning:

Læs mere: Christiane viser sin gravide mave frem: - Jeg har kastet op i døgndrift

- Jeg glæder mig til at skulle dekorere børneværelse, købe barnevogn, pudslebord etc. Jeg har med vilje ventet lidt med disse indkøb - dels fordi jeg simpelthen har haft det så dårligt, og dels fordi jeg er en lille utålmodig kvinde til tider, og 9 måneder er lang tid, så jeg vil ikke gøre alt det ”sjove” i starten. Jeg spreder det i stedet ud over den tid, der er, skrev Christiane Schaumburg-Müller på sin blog.

- Desuden har jeg jo også gået lidt stille med dørene angående graviditeten i den første tid – som mange par nok gør, men lige i mit tilfælde betød det også, at jeg ikke kunne gå i baby forretninger og lignende uden at afsløre mig selv, tilføjede hun.

Det er Christiane Schaumburg-Müllers første barn, som hun venter med sangeren Liam O’Connor - også kendt som L.O.C. - hun skal efter planen føde i september.
 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: