Seere raser mod DR: “Det er dog det mest elendige program”

Skrevet af Julie Møller

28/12/2020
Det er langt fra alle, som er tilfredse med kanalens dækning af året der gik.

Dagens topnyheder

Traditionen tro kan seere tænde for både DR og TV 2 og se programmer om året der gik. På DR 1 har man valgt, at det er værterne Stéphanie Surrugue og Kåre Quist, der byder velkommen til en aften fyldt med tilbageblik på årets største begivenheder i selskab med nogle af hovedpersonerne.

Men det er langt fra alle, der synes, at der er værd at bruge tid på. På kanalens Facebook-side kan man læse mange sure kommentarer fra seere, der blandt andet kritiserer værten Kåre Quist. Det er især et interview med statsminister Mette Frederiksen, som Kåre Quist får hug for. 

Stéphanie Surrugue og Kåre Quist er værter på Året der gik på DR. Foto: Agnete Schlichtkrull.

“Hold nu da kæft, Kåre, tror du ikke vi er ved at brække os over kritisk journalistik. Og så lige i aften!??? Ros til Mette Frederiksen!”

“Kåre er bare pistol-journalist og virkelig bare irriterende under hans interview med Mette F. Hvad med at anskue en anden vinkel i året der gik, istedet for mink-skandalen?”

“Hold da op hvor er Kåre Quist belastende at høre på i interviewet med statsministeren. Han bliver bare ved med at bore i det minkhalløj - han glemte vist, at det er et underholdningsprogram!!”

“DR, det er dog det mest elendige program om 2020. Det er jo et død uinteressant alt for langt interview med både Brostrøm og ikke mindst Mette Frederiksen. Virkelig dårligt - det er en OMMER. Hvis man ikke var småtrist i forvejen ja så sørger I sandelig for man bliver det.”

Træt af corona

Corona har fyldt meget i 2020, derfor bliver det også snakket om i programmet. Men det er der flere, der er trætte af at høre om.

“Vi har ligesom hørt ALT om Corona...... kan vi nu ikke se/høre noget opløftende. Det er et underholdningsprogram, ikk?”

“Det er et deprimeret program. Corona corona, var i tvivl om DR er klar over alle i dette rige, har hørt om det FUCK, lige siden 11/3!”

Der er dog også roser til DR. Blandt andet er der flere, der nød programmet og dets værter.

“Tak for et skønt show og rigtig hyggeligt. Så skønt musik.”

“Hvor er det dejligt med to studieværter, der ikke er over pjattede, men seriøse. Tak til Kåre og Stephanie.”

“Jeg nød at se året der gik. Med to søde værter.”

Året der gik kan ses på DR.dk.