Silas Holst i glæde: ‘En stor barnedrøm gik i opfyldelse”

Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

På Instagram afslører dansestjernen, at en barndomsdrøm er gået i opfyldelse.

Lige nu kan du opleve dansestjernen Silas Holst, når han indtager dansegulvet i ‘Vild med dans’ med partneren Nukâka Coster-Waldau. Meget af Silas Holsts tid går derfor med at øve i træningslokalet, men der er også små pusterum.

Læs også

Peter Madsens flugt: Sådan gjorde han

Sådan et velfortjent hvil nød den populære danser den anden dag, da han besøgte Bakken. På Instagram har han lagt en video op, hvor man kan se, at en ‘barnedrøm gik i opfyldelse.” 

“Første gang EVER det lykkedes!! En stor barnedrøm gik i opfyldelse idag!! Vandt verdens største Toblerone!!! Min hedeste drøm som 7-årig... det tog mig 30 år!! Never give up,” skriver han til opslaget og slutter af med tre emojis, der græder af grin.

 

Den store begejstring over dem kæmpe Toblerone-chokolade er han ikke alene om. Opslaget har fået over 179 kommentarer, og der er rigtig mange, der godt kan følge den barnlige glæde over at vinde i lotteriet.

“Åhhhhh har prøvet så mange år også. Ok, fortsætter så. TILLYKKE,” skriver en følger, mens en anden også er misundelig.

“Åh ja jeg drømmer stadig på 40’erne år.,” og en tredje er heller ikke sen til at lykønske med gevinsten.  

“Bedre sent end aldrig. Kæmpe stort tillykke fin kæmpe Toblerone. Nyd den.”

Vild forandring

Om Silas Holst kommer til at spise alt chokoladen selv, vides ikke. Men mon ikke han holder lidt igen. For nyligt postede han et billede på Instagram, hvor han afslørede, at han på få måneder har gennemgået lidt af en forvandling.

“Så nåede jeg endelig i mål!!! 15 kilo lettere på 12 uger. Fra XL til M. Altsammen ved bare at ændre madvaner. De gange jeg får bevist overfor mig selv, at jeg har lidt rygrad får mig til at svæve af glæde og stolthed,” skrev han og uddybede, at han glædede sig til efterårets planer,  hvor han blandt andet skulle indtage dansegulvet i Vild med dans sammen med skuespilleren Nukâka Coster-Waldau., hvilket lige nu finder sted. De to er stadig med i konkurrencen, som bliver vist på TV 2 hver fredag klokken 20.00. 

 

 

Læs også

Mor efterlod sin søn i bilen: Nu skal hun i fængsel i 20 år

 

 

 

Dagens Gossip