Skandalekamp: Serbien og Albanien appellerer til CAS

Den internationale sportsdomstol CAS skal behandle to appeller i sagen om skandalekampen mellem Serbien og Albanien i EM-kvalifikationen i fodbold.

Det meddeler CAS i en pressemeddelelse, efter at både Serbiens og Albaniens fodboldforbund har appelleret afgørelsen fra det europæiske fodboldforbund (Uefa).

Kampen mellem de to hold den 14. oktober sidste år blev afbrudt ved stillingen 0-0 og blev aldrig spillet færdig grundet uroligheder på stadion i Beograd.

De begyndte, da en drone med et storalbansk flag fløj ind over banen. En serbisk spiller fik fat i dronen, hvilket udløste skænderier mellem de to holds spillere.

Herefter blev banen invaderet af tilskuere, så spillere måtte flygte i omklædningsrummet.

Efterfølgende blev Serbien af Uefa tildelt en sejr på 3-0, men blev i samme ombæring fratrukket tre point, så ingen af holdene reelt fik point ud af kampen.

Desuden blev Serbien dømt til at spille uden tilskuere i de efterfølgende to kampe i EM-kvalifikationen. Herunder den efterfølgende måned mod Danmark, som Morten Olsens tropper vandt 3-1.

Albanien og Serbien har allerede haft en appel i Uefas eget appelssystem, men her fik ingen af landene medhold.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip