Skole lukker helt ned på grund af smitte

Foto: Google Maps

Skolen har modtaget et påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed om, at de skal lukke helt ned.

M.C. Holms Skole i Nykøbing Mors er for tiden hårdt ramt af coronavirus. Faktisk er smittetrykket så højt, at skolen har fået et påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Læs også

Forslag: Mundbind i butikker skal ikke gælde disse danskere

I dette påbud fremgår det, at Styrelsen for Patientsikkerhed kræver, at skolen skal lukke helt ned. Derfor er skolen blev lukket med virkning fra torsdag den 25. november til og med onsdag den 1. december.

Det vil sige, at de elever, der har sin daglige gang på M.C. Holms Skole i Nykøbing Mors tidligst vil kunne vende tilbage til skolen torsdag den 2. december.

I et opslag på Facebook bekræfter M.C. Holms Skole, at de har modtaget førnævnte påbud, ligesom det bekræftes, at det er givet med afsæt i det høje smittetryk på skolen.

Skolen oplyser, at der vil blive etableret både nødpasning og nødundervisning i perioden, hvor skolen er lukket ned. Dog har skolen en appel til forældrene til eleverne på skolen.

Formålet med, at skolen skal lukke ned for en stund er, at der er brug for at få brudt smittekæderne, så smittetrykket på skolen ikke ender med at blive endnu højere.

For at nå i mål med dette, er det nødvendigt, at der er færrest muligt fysisk til stede på skolen. Derfor har skolens ledelse opfordret alle forældre til elever på skolen til, at de forsøger at finde alternative pasningsmuligheder.

Såfremt der er forældre, der ikke har mulighed for at blive hjemme hos børnene, eller finde alternative muligheder, er der nødpasning på skolen, der er åbent fra kl. 06.00 til kl. 17.30.

Læs også

Regeringen vil genindføre mundbind overalt

Ydermere oplyser M.C. Holms Skole, at lærerne på skolen vil forestå nødundervisningen. Det kunne indikere, at eleverne sandsynligvis vil få fjernundervisning i den periode, hvor skolen er lukket.