Skud i numsen førte politi til hashlager

Man siger, at alle veje fører til Rom, og at nogle er mere kringlede end andre. Det har Københavns Politi nu også erfaret.

På noget usædvanlig vis har politiet nemlig pågrebet to mænd, som er sigtet for at håndtere 90 kilo hash.

Det var en anmeldelse fra en 66-årig mand på Amager, som satte sagen i gang. Manden forlod søndag sin lejlighed og mærkede en smerte i den ene balle som ved et skud.

- Han tilkaldte politiet, og han blev kørt på hospitalet, hvor man fandt ud af, at han var blevet skudt i bagdelen med et meget kraftigt luftgevær, fortæller politikommissær Steffen Th. Steffensen til Ritzau.

Ud fra afhøringen af manden og hans oplysninger om, hvor han befandt sig, da han blev ramt, sjussede politiet sig frem til en række opgange, som skuddet måtte være affyret fra.

- I en af opgangene var der en lejlighed, hvor det lugtede af hash, og der foretog vi ransagning og fandt otte kilo hash, fortæller Steffen Th. Steffensen.

Politiet fandt yderligere remedier til indpakning af 82 kilo hash, og derfor er de personer, som opholdt sig i lejligheden, sigtet for håndtering af sammenlagt 90 kilo hash.

Mændene er 26 og 32 år gamle, og de blev mandag varetægtsfængslet i foreløbig 10 dage.

- Men vi fandt aldrig det våben, som blev anvendt, fortæller Steffen Th. Steffensen.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip