Skyderi i Fields: Meldinger om flere døde

Skrevet af Nicolai Busekist

03/07/2022
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Folk flygter fra storcenteret Field's på Amager, hvor der har været meldinger om skyderi.

Dagens topnyheder

Politiet er dukket talstærkt op hos Field's på Amager, hvor folk stormer ud fra.

Grunden til, at folk er på vej væk fra det populære storcenter er, at der har været flere meldinger om, at der har været skyder i storcenteret.

Det skriver Ekstra Bladet, som har en mand på stedet.

Avisen skriver, at deres mand på stedet så en stor gruppe på omtrent 150 personer, der pludselig kom stormende ud fra Field's.

Ifølge Presse-fotos er der meldinger om flere døde, og at der potentielt kan være tale om et terrorangreb. Dette er dog ikke noget, der er blevet bekræftet af hverken politi eller andre myndigheder i skrivende stund.

Ekstra Bladet har desuden talt med et vidne, der har forklaret, at der blev hørt lyde, der lød som skud i nærheden af den afdeling i storcenteret, hvor der er restauranter.

Hertil skriver avisen også, at der er flere personer, der har kontakt dem med lignende oplevelser.

Det er endnu ikke blevet meldt ud fra politiet, at der er tale om et skyderi. En pressemedarbejder fra Field's fortæller, at politiet er til stede, men at de ikke kan udtale sig om episoden, før politiet er færdige med at arbejde på stedet.

En kilde har fortalt til Ekstra Bladet, at hun befandt sig i restaurantafdelingen i storcenteret, hvor hun hørt ét skud og derefter flere skud. I alt skulle der være tale om fire skud.