Sneen er på vej: Opfordrer folk til at arbejde hjemmefra tirsdag

Foto: Shutterstock.com

Har du mulighed for det, bør du arbejde hjemme tirsdag. Det kan nemlig blive svært at komme frem og tilbage.

Hvis du normalt er afhængig af bus eller tog, når du skal frem og tilbage mellem din arbejdsplads, kan det være en god idé, at du hjemme tirsdag, såfremt du har mulighed for dette.

Læs også

Ny måling chokerer: Socialdemokratiet i stort 'kollaps'

Sådan lyder det fra Mette Henriksen, der er kunde- og salgschef i Nordjyllands Trafikselskab, ifølge nyhedsbureauet Ritzau.

Årsagen til dette er, at det kan blive svært at komme frem og tilbage på grund af den snestorm, der ventes at ramme store dele af både det nordlige og centrale Jylland mandag aften og tirsdag.

Ifølge Mette Henriksen skal man være indstillet på, at man bliver nødt til at være tålmodig, hvis man beslutter sig for at tage bussen eller toget på arbejde tirsdag.

"Man skal væbne sig med tålmodighed i morgen (tirsdag, red.), fordi der vil være ustabil drift, og det er ikke det, vi bryster os af i den kollektive trafik," siger hun ifølge Ritzau.

Netop derfor kan det være en god idé, at man arbejder hjemme, hvis det er noget, man har mulighed for at gøre.

"Så derfor hvis man har mulighed for at tage en hjemmearbejdsdag, vil det være en god idé sådan en dag som i morgen, hvor driften vil være usikker," lyder det fra hende.

Nordjyllands Trafikselskab har endnu ikke et komplet overblik over, hvordan snestormen kommer til at påvirke hverken tog- eller busdriften i løbet af tirsdag.

Allerede nu kan de dog melde, at de forventer, at det voldsomme vejr kommer til at medføre mange forsinkelser samt flere aflysninger i hele deres område.

Ydermere bliver der også gjort opmærksom på, at både flex-, plus- og handicapkørsel er aflyst. Som udgangspunkt vil bustrafikken køre som normalt, men der kan - som sagt - opstå både forsinkelser og aflysninger.

Læs også

DSB aflyser alle lyntog

Det meldes, at togene derimod kommer til at køre efter en søndagsplan, hvilket vil sige, at de kører en gang i timen, i stedet for at køre en gang hver halve time, som de ellers gør normalt i hverdagene.

 

Dagens Gossip