Søren Brostrøm overrasker: Scorer nyt job

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Søren Brostrøm, som fleste vil kende fra pressemøderne, har scoret sig et noget overraskende job.

Der skal ikke lægges skjul på, at Søren Brostrøm bruger uhyre meget tid på at kigge på tal, kurver og smittetendenser i Danmark. Han har dog også en stor kærlighed for film.

Den 55-årige Brostrøm har derfor takket ja til filmmagasinet Ekko, der har spurgt Søren Brostrøm, om han ville være frisk på at anmelde en film. 

Det skriver Ekko.

Læs også

Indkøbstur i dette supermarked koster ti dages karantæne

Og det har han såmænd allerede gjort. 

I bladets seneste nummer er Søren Brostrøm sprunget ud som filmanmelder, og han har kigget nærmede på Oscar-kandidaten "Collective" fra Rumænien. 

Filmen? Ja, den er han såmænd meget begejsret for. 

"Collective" fanger fra de første billeder og holder én fast i en skruestik. Selv noget så tilsyneladende kedeligt som en pressekonference i et rumænsk sundhedsministerium er mættet med spænding,” skrver Søren Brostrøm, som også giver filmen fem stjerner, hvilket vidner om, at det er en stor konkurrent til Vinterbergs "Druk" i Oscar-ræset. 

Filmen handler om en brand, der kostede 60 mennesker livet i Rumænien i 2015.

Det var naturligvis også slemt for dem, der overlevede, ikke mindst på grund af de traumer, som de har resten af livet, men også fordi, at myndighederne ikke var forberedte på at skulle håndtere så mange brandskader. 

Filmen har modtaget store roser, hvilket er bekymrende, da "Druk" - eller "Another Round" - også er med i løbet om at vinde bedste internationale film som er én blandt 15 film. 

Dette bliver dog indsnævret til fem den 15. marts. 

Læs også

Nyt studie afslører hvordan du kan redde dyreliv: Leg med din kat

 

Dagens Gossip