Søren Ryge stoppede efter 28 år: Nu er hans afløser fundet

Foto: Shutterstock.com

Der var umiddelbart mange, som ikke var glade for at modtage nyheden om, at Søren Ryge, DRs vel næsten legendariske havemand, sidste sommer fortalte, at han stopper programmet, som han ellers har lavt i 28 år.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det har været hårdt, men man var nødt til at sætte i gang med at finde en afløser, og det ser såmænd ud til, at man har fundet afløseren, der skal forsøge at følge i Ryges fodspor.

Søren Vester, kendt tv-vært og designer, kommer fremover til at lave haveprogrammer for DR.

Det skriver B.T.

Læs også

Kvinde i chok over nyt hjem: Finder skjult trappe i 148 år gammel bygning

Det fortæller hovedpersonen selv i en række opslag på Instagram, hvor han blandt andet nævner, at det kommende haveprogram hedder "Søren Vesters Have". 

Søren Vester bekræfter ligeså, at det kommer til at blive optaget hjemme hos ham selv i hans egen have. 

"Søren Vesters Have går i luften torsdag den 27. maj. Det bliver mega hyggeligt. For igen er jeg omgivet af de dejligste mennesker i at lave noget godt farvefjernsyn," oplyser han blandt andet.

Søren Vester har naturligvis også haft travlt med at tjekke sin indbox, hvor det umiddelbart vælter ind med beskeder fra mennesker, der gratulerer ham med det nye haveproogram. 

Han bliver dog også stillet spørgsmålet, om han bliver den nye Søren Ryge.

Han afviser dog hurtigt, at han bliver den nye Søren Ryge. Han mener nemlig ikke helt, at han kan leve op til Søren Ryges haveekspertise, som blandt andet dække over at kunne latinske navne på planter.

"Lad mig sige: Søren og Søren. Jeg har set alle Søren Ryges programmer. Manden har lavet fjernsyn i 40 år. Kan tale rent og kan tale rigsdansk og kan latinske navne på planter. Det er jo størrelse 70, og de sko kan man ikke udfylde," siger han i et videoindslag på Instagram.

"Jeg håber, at jeg kan noget andet. Og det er heldigvis sammen med nogle rigtig gode folk bag kameraet til at hjælpe mig med det her," tilføjer han.

Læs også

Har været forsvundet i 18 år: Ny TikTok-video har givet politiet nye spor