Har været forsvundet i 18 år: Ny TikTok-video har givet politiet nye spor

Foto: Kennwick Police, Twitter

Det lykkedes ikke politiet at opklare sagen, om den forsvunde pige, der har været forsvundet siden 2003, men politiet kan ikke afvise, at man har fået nye spor.

Det er ikke nogen hemmelighed, at man kan finde mange mennesker, der benytter sig af TikTok-appen, og der skal heller ikke herske nogen tvivl om, at man kan finde en hel malstrøm af forskellige ting derinde. 

Platformen kan dog muligvis have hjulpet i en sag om den forsvunde Sofia Juarez, der forsvandt sporløst for snart 18 år siden.

Læs også

Mette Frederiksen: Troede det ville gå over med tiden

Hun forsvandt sporløst i februar 2003 - dagen før sin femårsfødselsdag - mens man var ude at gå tæt ved familiens hjem i Kennewick, Washington, USA. 

Som bekendt, så lykkedes det aldrig at finde frem til Sofia, men nu har man måske fået nye spor, man kan gå efter i sagen om den forsvundne pige.

Der blev for nylig delt en video på TikTok, der er endt med at fange såvel familien som politiets opmærksomhed, hvorfor de nu forsøger at finde ud af, om det er Sofia.

@akayalla

Tiene muchos años sin ver a su familia😳 @ozzbala #culiacan #sinaloa #viral #preguntas #culturageneral

♬ sonido original - Aká y Allá
Tiene muchos años sin ver a su familia😳 @ozzbala #culiacan #sinaloa #viral #preguntas #culturageneral

I videoen kan man se en kvinde med umiskendelige lighedstræk. 

Det er dog ikke blot ovennævnte, der faldt over videoen, da mange opmærksomme brugere skriver, at kvinden, der er filmet i Mexico, ser ud til at matche nogenlunde i alder - og ikke mindst det formodede udseende. 

Det skriver CNN.

Kvinden, der bliver filmet, befinder sig i Culican, Sinaloa, blev bedt om at fortælle om sig selv og sin historie. De spørger hende, hvor gammel hun er, hvortil hun fortæller, at hun er 22 år.

Foto: The Charley Project, TikTok

Hun fortæller efterfølgende, at hun har drømt om at blive genforenet med sin familie. Sofia har nemlig før fået at vide, at hun blev kidnappet som yngre. 

Politiet i Kennewick blev tippet om videoen, hvorefter de har oplyst, at de er ved at undersøge sagen. 

"Vi undersøger sagen. Der skal lyde en tak til dem, der har sendt os informationer om videoen. Det sætter vi stor pris på," siges der i den offentlige udtalelse fra politiet.

Læs også

Kvinde i chok over nyt hjem: Finder skjult trappe i 148 år gammel bygning