Solgt i Coop- og Salling-butikker landet over: Nu tilbagekaldes pålæg

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Produktet bliver tilbagekaldt, da det ikke må siges, fordi producenten har gjort fund af Listeria.

Hvis du har en pakke rullepølse liggende i køleskabet, er det en god idé at undersøge den grundigt, inden du spiser den.

Læs også

Melder ud: Alle fire skudsårede er i stabil tilstand

Hvis du har købt rullepølse fra Tulip Pålækker, er det nemlig ikke sikkert, at det er sundt for dig at spise den pågældende rullepølse.

Producenten, som er Danish Crown Foods A/S, har nemlig meldt ud, at de har gjort et fund af bakterien Listeria i produktet, hvorfor det bliver tilbagekaldt. Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

I og med, at Listeria er en bakterie, der ikke er sund at indtage, er det vigtigt, at du afholder dig fra at spise din rullepølse fra Tulip Pålækker, såfremt den er omfattet af denne tilbagekaldelse.

Mere konkret drejer det sig om Tulip Pålækker rullepølse, der har en produktionsdato, der hedder den 29. juni 2022. Hertil vil produktet også have en bedst før-dato, der lyder på 27. juni 2022, hvis det er omfattet af tilbagekaldelsen.

Hvis du vil undersøge, om dit produkt er omfattet af tilbagekaldelsen, kan du holde øje med ovenstående, men også om, hvorvidt rullepølsen har den følgende EAN-stregkode: 5707196279092.

Produktet er blevet solgt i en lang række butikker i hele landet, da det er blevet solgt på Nemlig.com samt både Coop-, Salling- samt Dagrofa-butikker landet over.

Hvis man bliver inficeret med Listeriabakterier, kan det føre til symptomer, der er meget influenzalignende. Hertil vil det også kunne føre til både feber og hovedpine, mens det i sjældne tilfælde også kan give mavetarmproblemer.

Læs også

Melder ud: Vi vil bruge flertallet til advokatundersøgelse

I pressemeddelelsen fra Fødevarestyrelsen bliver man rådet til at levere produktet retur til den butik, hvor man har købt det, hvis man vil have sine penge retur. Alternativt kan man dog også vælge blot at kassere det selv.

 

Dagens Gossip