Solgt over hele landet: Disse 'gifler' tilbagekaldes

Skrevet af Nicolai Busekist

29/08/2022
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
De er blevet solgt i butikker i hele landet, men nu bliver de tilbagekaldt, da der er fundet mug i produktet.

Dagens topnyheder

Havde du håbet på, at du kunne sætte tænderne i nogle lækre MOSHgifler i aften, er det måske værd at tage det op til genovervejelse.

MOSH by Faiza, der er producenten bag daddelgiflerne, har nemlig været nødt til at tilbagekalde et parti, som er blevet solgt i butikker i hele landet. Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Grunden til, at de har været nødt til at gøre dette er, at virksomheden har konstateret, at der er en risiko for, at der er mug i produkterne.

I og med, at mugdannelse gør, at de ikke egner sig som fødevarer, har MOSH by Faiza været nødt til at tilbagekalde dem.

Helt konkret er der tale om MOSHgifler, der har en nettovægt på 160 gram, og som har en bedst før-dato, der hedder enten 31-10-2022 eller 30-11-2022.

Giflerne er blevet solgt i både Irma- og Meny-butikker i hele landet. Ved du, at du har købt daddelgifler i en Irma- eller Meny-forretning på det seneste, er det måske værd at sikre, at de ikke er en del af denne tilbagekaldelse.

Ifølge Fødevarestyrelsen er der to muligheder, hvis du har købt dig en pose med MOSHgifler, der har en af de to førnævnte bedst før-datoer.

Enten kan du vælge at levere produktet tilbage til den butik, hvor du har købt det, hvor du naturligvis også kan finde dine penge retur. Alternativt kan du blot vælge at kassere produktet, hvis du ikke ønsker at returnere det.

Skulle det ske, at du allerede har spist en eller flere af disse gifler fra MOSH by Faiza, er det vigtigt, at du tager kontakt til din egen læge, hvis du oplever symptomer i forbindelse med indtag af produktet.