Spar penge på flybilletter: Køb dem på dette tidspunkt

28/05/2023 09:09

Jesper Bengtson

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Planlægning kan komme dig til gode.

Mest læste i dag

Når man skal bestille en flyrejse, plejer de fleste at gennemsøge internettet og diverse sammenligningssites for at finde de bedste priser.

Billetterne er ofte dyre (især i disse tider), og mange undrer sig nok over, om prisen vil falde hvis man bare venter lidt?

"Størstedelen af ​​tiden kommer det ikke til at ske," siger Mike Arnot, talsmand hos flyselskabet Cirium.

"Hvis det er inden for tre måneder, er der en stor chance for, at du får den laveste pris, der faktisk er mulig at booke. Så du kan booke med en vis tillid," tilføjer han.

De fleste booker flyrejser mindre end 90 dage før, de vil rejse. Og det ved flyselskaberne, så det er også her, billetpriserne har en tendens til at begynde at stige. Det skriver Marketplace.

Det bedste tidspunkt at købe varierer alt efter rute og flyselskab, og om du flyver økonomi, business eller førsteklasses; flyselskaber har mange års data, de bruger til konstant at justere priserne og maksimere indtægterne for forskellige ruter. Kort sagt: det handler om penge- for begge parter.

Men da de ikke deler deres taktik, siger Mike Arnot, at han normalt går efter denne generelle tommelfingerregel:

"Jeg vil sige, at du skal være ude tre til fire måneder før. På den måde vil du sandsynligvis få de laveste priser, der er tilgængelige. Og det er ikke sandsynligt, at de på magisk vis dukker op igen til en billigere pris."

Husk også altid at sammenligne de forskellige billetpriser hos flyselskaberne. De fleste af disse websteder har også mange års data om reservationer og flypriser.