Spis det ikke: Produkter solgt i Netto, Føtex og Bilka tilbagekaldes grundet mug

Foto: Shutterstock.com

Produktet er blevet solgt i Netto-, Føtex- og Bilka-forretninger i hele landet. Nu tilbagekaldes det på grund af fund af mug.

Du kan bruge chilimayo til en lang række formål. Der er dog ingen af disse formål, der er synderligt delikate at bruge det til, hvis der er mug i produktet.

Læs også

Nadia Nadim i dyb sorg: Har mistet sin mor i tragisk ulykke

Har du for nylig købt en ny chilimayo i en Netto-, Føtex- eller Bilka-forretning, skal du derfor være varsom.

De tre butikskæder, der alle er ejet af Salling Group, har nemlig solgt to forskellige chilimayoer, der nu bliver tilbagekaldt af virksomheden Alma By G. ApS.

Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Grunden til, at de to produkter nu bliver tilbagekaldt er, at den danske virksomhed har konstateret, at der er en risiko for, at der er mug i dem.

Konkret er der tale om 'Salling Princip Chili Mayo' med en nettovægt på 175 gram og en bedst før-dato, der hedder 20-09-2023. Desuden er de mærket med batch. nr.: 2208314.

Derudover står samme virksomhed bag produktionen af 'Premieur Chili Mayo', som derfor også bliver tilbagekaldt. Her er der tale om et produkt med en nettovægt på 175 gram og en bedst før-dato på 20-09-2023. Desuden har det batch nr.: 2208313.

I og med, at der er gjort fund af mug i produktet, er det naturligvis vigtigt, at du ikke indtager det. Mug gør nemlig, at det ikke er egnet som fødevare.

Såfremt du har købt en (eller måske endda begge) af de to chilimayoer, der bliver tilbagekaldt af Alma By G. ApS, er det - som sagt - vigtigt, at du ikke spiser det.

Læs også

Claus Elming bryder tavsheden efter tragisk meddelelse

Derimod råder Fødevarestyrelsen til, at du i stedet leverer produktet tilbage til den butik, hvor du har købt det. Ønsker du ikke at bruge din tid på dette, kan du naturligvis også blot selv kassere det.

 

Dagens Gossip