Sportsdomstol udsætter afgørelse i Serbiens drone-kamp

Der kommer til at gå op til en måned, før den internationale sportsdomstol (CAS) er klar med en afgørelse om skandalekampen mellem Serbien og Albanien i Danmarks EM-pulje.

Det var ventet, at sagen ville blive afsluttet senest fredag, men sportsdomstolen har altså brug for mere betænkningstid.

- Proceduren skrider frem, og der ventes en afgørelse senest 10. juli, skriver CAS på sin hjemmeside.

Landstræner Morten Olsen undrer sig over udsættelsen, som er forstyrrende inden lørdagens EM-kvalifikationskamp mod Serbien.

- Jeg tænker kun, at det er bureaukratisk. Jeg kan ikke forstå, at sagen ikke er afgjort for lang tid siden. Hvorfor er den ikke det? Hvad ligger der i det?

- Den er hos CAS, som egentlig ikke har noget med Uefa at gøre, men hvorfor har de ikke afgjort sagen? Det er det eneste, jeg stiller spørgsmål ved, siger Olsen.

- Men vi har ikke indflydelse på det. Vi kan kun vinde vores fodboldkampe. Det er det, det handler om. Vi er ikke politikere, vi skal bare spille bold, siger landstræneren.

Kampen mellem Serbien og Albanien, der blev spillet 14. oktober sidste år, blev afblæst på grund af uroligheder på og uden for banen, efter at en drone blev fløjet ind over stadion med et storalbansk flag.

Uefa erklærede Serbien som vinder med 3-0, men serberne fik samtidig fratrukket tre point som straf for tilskueruroligheder.

Det er den afgørelse, de to landes fodboldforbund har taget videre til CAS.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip