'Stargate'-skuespiller død i tragisk ulykke

Foto: Metro-Goldwyn-Mayer Studios

Han var blandt andet med i hitserien Stargate SG-1, men det er nu blevet bekræftet, at han er afgået ved døden efter et tragisk uheld.

Skuespiller Cliff Simon, bedst kendt for at have spillet skurken Ba'al i sci-fi-serien Stargate SG-1, er død efter en tragisk kiteboarding-ulykke. 

Han blev 58 år. 

Det skriver news.com.au. 

Læs også

Stor alarm: 7-årig pige kidnappet

Simon, der tidligere har været underviser i windsurfing og vandski, afgik ved døden den 9. marts på Topanga Beach, Californien. 

Det blev bekræftet af Simons kone, Colette, da hun skrev et hjerteskærende opslag på sin Facebook.

"I er mange, der husker ham som personen, som I elskede at hade, da han spillede skurken Ba'al i Stargate SG-1," skriver hun i sit opslag på Facebook. 

"Jeg har før hørt ham sige, at han elskede skuespil, da det altid har været en del af ham. Jeg ved dog også, at han var så meget mere end blot en skuespiller. Han var meget original, han var eventyrlysten, en sømand, en svømmer, danser og forfatter. Der er nu et hul, hvor han plejede at stå. Han var elsket af mange, og han har haft en indflydelse i mange liv," skriver hun efterfølgende.

Foto: Metro-Goldwyn-Mayer Studios

Cliff Simon, der også var en tidligere atlet og en veteran, kan også ses i serier som 'NCIS: Los Angeles', 'Days of Our Lives', 'The Americans' og 'Criminal Minds: Beyond Borders', hvor han har været gæsteoptræden. 

Simon valgte at flytte til Storbritannien fra Sydamerika, da han var teenager. Dette gjorde han, da han havde store ambitioner om at blive professionel svømmer og kunne konkurrere ved OL for Storbritannien.

Han vendte dog tilbage til sit hjemland, hvorefter han sluttede sig til luftvåbenet, da han var 17.

Han blev introduceret til skuespil, da han optrådte i en teatergruppe.

Det ledte til, at han fik nogle mindre roller. Det var i 2001, at han fik sit helt store gennembrud, da han blev en del af serien Stargate SG-1. 

Læs også

Gør grin med Black Lives Matter: Meghan-forside skaber vrede

 

Dagens Gossip