Stjerneskuespiller tordner mod Danmark: "I lærer jeres børn at begå blodsudgydelser"

Foto: Shutterstock

Skuespilleren kommer med stærke ord, der er rettet mod Danmark.

Den ulovlige ordre, som Mette Frederiksen gav til alle minkavlere, hvor de blev tvunget til at aflive alle mink, er gået verden rundt. 

Det er nu kommet den 60-årige action- og kampsportslegende Jean-Claude Van Damme for ørene. Han er mildest talt rasende.

Læs også

Disse to kommuner kan vente yderligere restriktioner

Han har delt en video på Facebook, hvor han sætter nogle ord på situationen i form af foragt og harme. 

Gik live på Facebook

Jean-Claude Van Damme gik således på Facebook, for at interagere med sine fans. 

"Jeg har et spørgsmål til jer. Hvilket land dræbte 17 millioner mink i år?," spørger Jean-Claude Van Damme sine 28,2 millioner fans på Facebook, hvor han hentyder til Danmark. 

"De sagde, at det var på grund af coronavirus. Derfor beordrede man, at alle mink skulle dræbes. Jeg er meget ked af det. Det er massemord." 

Danmark slagter delfiner

Han tager dog pludselig en drejning på Facebook. 

"Det er det samme land, som hvert år slår tusinder af delfiner ihjel," siger Jean-Claude Van Dame, hvor man må sige, at geografien halter lidt. 

Forargelsen stopper dog ikke på trods af forvirringen mellem Danmark og Færøerne. 

"Det er sindssygt. Vi er en art, der spiser, elsker, lugter og ser ligesom dem," siger skuespilleren, der henviser til, at vi er ligesom mink og delfiner. 

"I lærer jeres børn at begå blodsudgydelser - og så siger I, at det er coronavirus, der dræber? Hvordan kan folk gøre sådan noget? Vi bliver nødt til at gøre noget ved det. De er idioter." 

"Danmark, stop jeres drab af delfiner - omend du tror på naturen eller nogen form for gud. Det er vanvittigt, hvad vi gør ved dyrene. Lad os gøre noget ved det blodige delfin-dræbende Danmark," lyder det slutteligt fra Jean-Claude Van Damme. 

Læs også

Ansat voldtog bedøvet pige på børnepsykiatrisk afdeling

 

Dagens Gossip