Stor ændring i TV 2-format: Aflyst!

Skrevet af Mathias Busekist

45 uger siden

|

04/07/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det bliver nu væsentligt anderledes end hidtil.

Dagens topnyheder

Det er ikke nogen hemmelighed, at TV 2-formatet 'Bachelorette' så småt lakker mod enden, da Julie Kriegler og Mette Sommer snart skal uddele den allersidste rose.

I den forbindelse har ”Bachelorette”-værten Petra Nagel afsløret, at ikke alt bliver som det plejer.

Hun har blandt andet løftet sløret for, at Mette og Julie skal bestemme sig for, hvilke mænd, der får lov til at møde deres familie, som rejser hele vejen til Mexico for at medvirke.

Men ikke nok med det, så er en helt særlig ”Bachelorette”-tradition blevet skrottet.

"Og så vil der ikke være nogen roseceremoni," fortæller Petra Nagel ifølge SE og HØR.

I sidste uge blev det som bekendt et farvel til Adam, som under reseceremonien ikke fik tilbudt en rose.

Siden da har han i en række Instagram-stories afsløret, at det ikke er alt, seerne får lov til at se.

"Jeg synes, det var en mega hård dag. Vi havde den her sandhedsceremoni, og Mads smed mig under bussen, og jeg synes, der er flere ting, der bare var rigtig hårde. Jeg syntes, vi havde en rigtig hård dag, og så havde vi den her roseceremoni, og der begyndte det at regne, så vi havde måske fem timer, hvor vi skulle vente," udtaler han i sine stories, hvorefter han tilføjer:

"Så er det sådan, at inden der er roseceremoni, så spørger Petra ind til en masse, og mens hun gør det, får jeg det simpelthen så dårligt, og jeg når faktisk i to sekunder at besvime. Så jeg siger, at jeg lige skal have en pause og tager lige fat i gutterne ved siden af mig, for benene var bare væk under mig."

Adam var nødt til at sidde i ti minutter for at komme til sig selv - derfor var det en lettelse, da Mette ikke valgte ham. Presset var blevet for stort.

Efter afsnittet løb over skærmen, har Adam modtaget en del hate på de sociale medier, hvilket har fået ham til at trække stikket på ubestemt tid.