Stor brand udbrudt i Tivoli Friheden få dage før juleåbning

Skrevet af Kamille Isaksen

15/11/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Mindst en person blev evakueret fra Tivoli Friheden onsdag aften efter en stor brand.

Dagens topnyheder

Tivoli Friheden blev ramt af en alvorlig brand onsdag aften. Det sker få dage før åbning af deres årlige juleevent, Jul i Friheden, planlagt til den 18. november.

Branden brød ud i parkens restaurant Spiseriet.

Ifølge Aarhus Stiftstidende blev alarmen modtaget af Østjyllands Brandvæsen kl. 17.53, og brandfolkene var hurtigt på stedet for at bekæmpe ilden. Operationschef Anders Jensen fra Østjyllands Brandvæsen ledte indsatsen og bekræftede, at flere brandenheder var involveret i slukningsarbejdet.

Foto: Presse-fotos.dk

Til trods for brandens omfang, er der ingen meldinger om personskader. Kl. 18.50 var brandvæsenet i færd med efterslukningen, hvilket indikerede, at branden var under kontrol.

Denne uventede hændelse falder sammen med Tivoli Frihedens forberedelser til deres populære juleevent. Parken er for tiden lukket for besøgende, og det er stadig uvist, om branden kan komme til at påvirke de planlagte aktiviteter til Jul i Friheden.

Undersøgelser er i gang for at fastslå årsagen til branden.

Det er som udgangspunkt planen, at Tivoli åbner op for deres 'Jul i Friheden' lørdag den 18. november, og Parkens direktør, Henrik Ragborg Olesen fortæller til avisen, at han håber restauranten kan nå at være klar.

Foto: Presse-fotos.dk