Stor politiaktion: Politiet har affyret skud

Foto: Shutterstock.com

En større politiaktion har lørdag eftermiddag resulterer i, at politiet har affyret skud.

Politiaktionen har lørdag eftermiddag udspillet sig i Kaløvigparken ved Hornslet på Djursland.

Læs også

Forfærdelige forbrydelser: Mor filmede og forgreb sig på datter

Området har i flere timer været afspærret af et stort politiopbud. Angiveligt er der blevet affyret skud fra politiet mod en formodet gerningsmand. Det meldes, at gerningsmanden er blevet ramt.

"Da jeg kom hjem her til bebyggelsen for lidt siden, blev vi stoppet af politet, som har spærret det hele af. Vi fik at vide, at alle skulle registreres, og at der var blevet afgivet skud af politiet," fortæller en 47-årig kvinde, der bor i området, til B.T.

Hun fortæller ligeledes, at hendes døtre har fra deres lejlighed kunne høre råb og skud. Hun ved dog ikke i detaljer, hvad der er sket.

"Normalt er det her en fredelig bebyggelse med omkrig 80 lejligheden, men lige nu tror jeg, at alle patruljebiler fra hele Aarhus-området er kørt herud. Her er vel omkring 15 patruljevogne," siger hun også til B.T.

Østjyllands Politi har endnu ikke ønsket at kommentere på, hvad sagens drejer sig om. B.T. beretter dog, at øjenvidner på steder oplyser om, at en mand har været bevæbnet med "en stor machete-lignende kniv". Politiet har eftersigende forsøgt at stoppe ham, efter at han var sprunget ud ad et vindue.

Ifølge øjnevidner forsøgte de fremmødte politibetjente at stoppe ham med peberspray og skud. Det lykkedes dog ikke, hvorefter han angiveligt brød ind i en lejlighed på stedet, hvor der nu er massive blodspor.

Den pågældende mand er angiveligt blevet kørt fra stedet med en ambulance.

Læs også

54-årig mand købte ny bil, få dage efter blev den taget - havde glemt vigtig ting

Kort efter kl. 15 er personale fra Den Uafhængige Politimyndighed ankommet til stedet. De indkaldes rutinemæssigt, når politifolk har affyret skud mod en person.

 

Dagens Gossip