Stort kaos på motorvejen: Kæmpe kø

Presse-fotos.dk

Et stort kaos forårsaget af akut vejarbejde har resulteret i forlænget rejsetid i myldretiden

Kørte man på E45 Østjyske Motorvej tirsdag morgen, havnede man potentielt i en lang kø. Her var der nemlig en 14 kilometer lang kø på motorvejen. Her til eftermiddag er situationen stort set den samme.

Læs også

Ryanairs ufine trick: 'Truede' passagerer der havde fået refunderet penge

Årsagen til den massive kødannelse er, at der er opstået et akut behov for vejarbejde på E45 Vejlefjordbroen i sydgående retning. Kører man denne vej, skal man derfor forvente en del forlænget rejsetid. 

"Allerede nu er der begyndende kø i sydgående retning over broen," skriver P4 Trafik på Twitter.

Den store kødannelse på E45 Østjyske Motorvej er i sydgående retning. Køen starter omtrent ved 59 Hornstrup og fortsætter til enden af Vejlefjordbroen.

Denne strækning måler mere end syv kilometer, hvorfor der er tale om en lang kø. Af denne grund melder Vejdirektoratet, at man bør overveje at søge alternative ruter, såfremt dette er en mulighed man har.

Desuden har dette medført, at der 15.45 er ved at opstå et trafikalt kaos i den centrale del af Vejle. Det samme gjorde sig gældende tirsdag morgen, hvor der også var mange problemer med trafikken i Vejle-området.

Læs også

Tendens blandt danskere får politiet til at advare: Risikerer en plet på straffeattesten

Både på Horsensvej og Østerbrogade gennem byen er der kødannelse i begge vejbaner. Derudover er de trafikale problemer ved at sprede sig til store del af den øvrige by i Vejle.

 

Dagens Gossip