Stort nedbrud: Flere selskaber ramt

Skrevet af Mathias Nielsen

17/11/2021
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Yousee og Stofa melder om nedbrud flere steder i landet.

Dagens topnyheder

Yousee og Stofa melder om store nedbrud i hele landet. 

Stofa skrev på sin Facebook:

"Vi oplever desværre, at mange af jer har problemer med TV og internet lige nu. Det skyldes en opdatering på vores netværk i nat, der desværre har slået fejl. Vi er i fuld gang med at finde frem til fejlen, og skal nok holde jer løbende opdateret. Vi beklager meget problemerne."

09:53 opdaterer de igen: "Vores teknikere er stadig fuld gang med løse fejlen, der lige nu betyder, at flere af jer ikke har TV og internet. Lidt supplerende info til de af jer, som er ramt af fejlen: Vores system der udsender driftsinfo på SMS og mail er også ramt af fejlen, og derfor kan vi ikke udsende dette til jer. Det er vigtigt, at de af jer, der oplever fejl, ikke genstarter/nulstiller jeres udstyr. Det kan nemlig skabe yderligere problemer, når fejlen bliver løst. Vi vil holde jer løbende opdateret via vores Facebook, indtil vi har løst fejlen."

YouSee skriver ligeledes på sin Facebook:

"Servicemeddelelse

Man kan i øjeblikket opleve problemer med at modtage og foretage opkald via sin telefon. Man kan løse problemet ved at genstarte sin telefon, eller tage telefonen ind og ud af flytilstand. Oplever man fortsat problemer med opkald, så kan dette skyldes at den man ringer til ikke har genstartet sin telefon. Vi arbejder på højtryk for at få fejlen rettet, og beklager de gener fejlen måtte medføre."

Stofa har siden da opdateret to gange, og det kan du læse her: https://www.facebook.com/stofadk/