Sur DiCaprio nægtede at filme med Wahlberg

Man skal passe på, hvem man træder på - også selvom man er berømt.

Den tidligere rapper og undertøjsmodel, Mark Wahlberg, der nu mest er kendt for sine filmroller, var nemlig overordentlig tæt på ikke at få sit gennembrud i filmen "The Basketball Diaries" fra 1995, fordi han havde været led mod Leonardo DiCaprio.

Da Mark Wahlberg gik til audition på filmen i sin tid, nægtede Leonardo DiCaprio, der allerede var castet til filmen, at han ville spille sammen med ham.

- Leonardo sagde "Det bliver fandeme over mit lig", fortæller Mark Wahlberg, der dengang var kendt under kunstnernavnet Marky Mark.

- "Marky Mark skal ikke være med i denne her fucking film", sagde han ifølge Mark Wahlberg.

- Han havde noget imod mig, og det vidste jeg slet ikke, men jeg havde åbenbart været lidt af et røvhul overfor ham ved et velgørenhedsarrangement, fortæller Mark Wahlberg, der nu blandt andet har spillet hovedrollen i "Ted" og "The Fighter".

Leonardo DiCaprio blev dog overbevist om, at han skulle give Wahlberg en chance, og han kunne ikke benægte, at han ville være god i rollen.

- Så gik det rimelig stærkt, og vi begyndte at hænge ud sammen, siger Wahlberg, der i dag kan tælle DiCaprio som en af sine venner.

Newspaq

 

Dagens Gossip