Sygeforsikringen Danmark advarer danskerne

03/10/2023 19:44

Jesper Bengtson

Nyheder
Foto: Sygeforsikringen Danmark
Foto: Sygeforsikringen Danmark
Sygeforsikringen Danmark har nu udsendt en advarsel til danskerne.

Mest læste i dag

I den seneste tid har der været udsendt flere forskellige advarsler fra Nets, COOP mm., men nu er det blevet Sygeforsikringen Danmarks tur til at advare danskerne.

Advarslen, som er udsendt på appen 'Mit Digitale Selvforsvar', kommer i kølvandet på, at det er blevet opdaget, at der er falske mails i omløb.

Af advarslen fremgår det, at man ikke skal benytte de e-mailadresser og links, der er at finde i disse e-mails. Netop hvordan man skal forholde sig til sådanne mails, kan der læses mere om på Sygeforsikringen Danmarks hjemmeside, hvor der står skrevet fire punkter, som er gode at holde sig til.

  • Klik ALDRIG på links i e-mails og sms'er

Log i stedet ind på sygeforsikring.dk med MitID, så er du bedst sikret mod svindel.

  • Ingen personlige oplysninger i telefonen

Sygeforsikringen "danmark" beder aldrig om bank- eller personoplysninger telefonisk. Du vil altid blive bedt om at logge ind med MitID på sygeforsikring.dk for at foretage ændringer eller opdateringer.

  • Beskyt dine personlige oplysninger

Log altid ind med MitID på sygeforsikring.dk, hvis du vil foretage ændringer i dit medlemskab, vil opdatere dine oplysninger mm.

  • Tjek afsenderen

Åben kun e-mails, hvor du kender afsenderen. E-mails fra "danmark" vil altid være afsendt fra domænet @sygeforsikring.dk. Vær dog opmærksom på, at svindlere kan være kreative med navngivning, og det derfor kan se ud, som om e-mailen er sendt fra @sygeforsikring.dk.

Herunder kan du læse hele advarslen fra Sygeforsikringen Danmark, der er udsendt via 'Mit Digitale Selvforsvar'.

"Der bliver sendt flere forskellige falske e-mails ud, hvor afsender ser ud til at være Sygeforsikringen ''danmark''. Benyt ikke de e-mailadresser og links, der kan være i disse e-mails.

De ligner, men er falske. ''danmark'' beder dig ALTID om at logge ind på sygeforsikring.dk med MitID, hvis vi skal bruge oplysninger fra dig eller har udbetalt tilskud.

Her ser 2 af du de seneste versioner, vi har observeret."

Foto: Mit Digitale Selvforsvar

Foto: Mit Digitale Selvforsvar