Thomas var rasende på dårlige lejere - Så tog han en genial hævn

Foto: Privat / YouTube

Thomas valgte at tage stenhård hævn på de dårlige lejere.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det ikke altid er lige nemt at udleje en lejlighed. Det er vigtigt, at man ikke er for hård, men samtidig skal man have en vandtæt kontrakt samt tage en rimelig husleje. 

Det er heldigvis ikke ofte, at man hører om, at der er problemer, når det kommer til at udleje og leje boliger, men det fik Thomas Ravaux lov til at opleve.

Læs også

Begyndte som 9-årig: Mand mister ben efter 40 års stofmisbrug

Thomas havde udlejet en lejlighed til en skødesløs familie. Det endte med, at de ikke havde betalt husleje i 14 måneder, hvorfor Thomas naturligvis smed familien ud af lejligheden. 

Han lagde vejen forbi lejligheden, og han blev mødt af et forfærdeligt syn. Lejligheden var nemlig ikke efterladt i den samme stand, som da den var blevet lejet ud. 

Foto: Facebook

Ifølge The Sun var lejligheden smadret, og så var flere møbler efterladt i katastrofal stand. 

Det fik Thomas helt op i det røde felt. Han følte, at lejerne var utaknemmelige og uforskammede, og han var derfor fast besluttet på at få sin hævn.

Thomas fik samlet alt det, de havde efterladt i lejligheden, hvorefter det blev smidt på en lastbil, som efterfølgende satte kurs mod den nye adresse. 

Derefter fik chaufføren signal til, at han skulle dumpe det hele ude foran de tidligere lejeres dør. Og Thomas optog selvfølgelig det hele på video.

Foto: Facebook

"Skam jer. Sådan blev min lejlighed afleveret tilbage til mig. At bo sådan med tre børn! Skam jer" skriver Thomas i et opslag på Facebook, hvorefter han tilføjer.

"Det her er absolut noget af det værste, jeg har set. Man bliver faktisk ked af det at se, hvordan andre behandler andres ejendele. Jeg håber, at de har fået en lærestreg for livet og lært at respektere andre. Ikke mindst for børnenes skyld."

Læs også

'Min søster fik en søn og bortadopterede sin 2-årige datter, fordi hun aldrig ville have en datter'

 

Dagens Gossip