Thomas Evers Poulsen afslører: Dette er vi uenige om

Skrevet af Sarah S

04/12/2023
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Nu afslører den populære danser detaljer fra privaten.

Mest læste i dag


Thomas Evers Poulsen, kendt for sine præstationer i 'Vild med dans', ser frem til en julemåned fyldt med traditioner og familiehygge. December starter med forventningens glæde, og for Poulsen betyder det en særlig fejring i år sammen med sin kæreste Sæþór Kristínsson og dennes datter, Gloria.

Det skriver BILLED-BLADET.

En central del af julen er de kulinariske traditioner. Dette år byder på en fusion af dansk og islandsk julemad hos Poulsen og Kristínsson. Mens de fleste elementer er traditionelt danske, tilføjes et islandsk præg med glaseret skinke. En interessant vending er parrets tilgang til den klassiske juledessert. Sæþór er ikke fan af den danske risalamande, hvilket har ført til kreative alternativer. Poulsen overvejer at introducere Naturli's risalamande-is, en nyfortolkning af den traditionelle dessert.

Julen er også en tid for familien. Poulsen ser frem til at fejre med sin nærmeste familie, herunder hans forældre, søster Michele, hendes datter og kæreste Henrik, samt hans egne børn. Traditionen tro, vil risalamande-isen indeholde en overraskelsesmandel.

Poulsens juleforberedelser startede allerede den 23. november, da han deltog i programmet “Nu er det jul igen” sammen med Rosa Kildahl, Sara Lygum og Simon Stenspil. Efter en travl sæson i 'Vild med dans', er Poulsen klar til at tage hul på julefejringen, hvor han kombinerer danske traditioner med et islandsk twist, alt sammen i selskab med sine nærmeste.