Thomas Helmig advarer

Skrevet af Mathias Busekist

02/06/2021
Foto: Lasse Lagoni/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix.
Foto: Lasse Lagoni/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix.
Thomas Helmig opfordrer til, at man begynder at udvise stor sikkerhed, så man ikke bliver snydt.

Dagens topnyheder

Thomas Helmig har delt et opslag på Facebook, hvor han opfordrer alle til at udvise stor forsigtighed, når det kommer til falske begivenheder, da "det er ren svindel". 

Helmig er da også klar i mælet på sin Facebook-side, hvor han for nylig har delt et opslag og vedhæftet et billede af en begivenhed, som man kan se, er begyndt at få meget opmærksomhed, hvilket ikke er ønskværdigt.

Begivenheden, der hedder "Thomas Helmig / Ceres Park 2021", er nemlig kommet op at vende mange steder, hvorfor den i øjeblikket har over 3.000 mennesker, der har meldt sin interesse for at være en del af begivenheden, som altså skulle være en begivenhed med Thomas Helmig på Ceres Park - en såkaldt stadionkoncert. 

Det er såmænd korrekt, at Thomas Helmig stod til at skulle fyre den af med en stadionkoncert den 11. juni, men han måtte dog efterfølgende meddele, at det ikke kunne lade sig gøre, hvorfor man altså valgte at udskyde koncerten til 11. juni 2022. 

Det ser da også lidt suspekt ud, hvis man tager et kig på arrangørens Facebook-side.

Det er nemlig i sig selv nok til at ane mistanke, da "World Wide Virtual Music", som er arrangørens navn, har delt uhyre mange begivenheder, som dog alle har det til fælles, at de omhandler musikbegivenheder. 

Ikke nok med dét, så fremgår det ligeså af deres information på Facebook-siden, at deres konto blev oprettet for omkring en måned siden. 

Men Thomas Helmig fortæller såmænd, at det sker i et meget større omfang end hvad man lige havde regnet med. 

"Hver eneste dag anmelder vi varianter af disse svindelsider til Facebook. Uden den store effekt, Facebook virker ret ligeglad."

Thomas Helmig kommer dog slutteligt med en bøn til sine fans. 

Han håber, at alle vil hjælpe til med at anmelde opslaget - og fremtidige forsøg på svindelnumre - da man dermed vil kunne få begivenhederne fjernet. 

"Det vil måske hjælpe hvis i alle anmelder dem som svindel når i støder på dem."

Han bekræfter slutteligt, at der altså ikke kommer nogen koncert. 

"Hvorom alt er, der er ingen online begivenhed 11. juni."