Tiltalt for drabet på Emilie Meng og drabsforsøg mod den 13-årige: “Jeg har ikke nogen kommentar”

Skrevet af Kamille Isaksen

15/01/2024
Foto: Privat
Foto: Privat
Detaljerne fra anklageskriftet har efterladt alle i chok.

Dagens topnyheder

I dag er detaljer fra anklageskriftet blevet offentliggjort, og netop dette har efterladt alle i chok. 

De fleste danskere har fulgt med i sagen, hvor den 33-årige er anklaget for frihedsberøvelse af den 13-årig pige samt involvering i sager om drabet på Emilie Meng og overfald på en 15-årig pige

I kølvandet på det chokerende anklageskrift mod den 33-årige mand, har hans tidligere arbejdsplads nu endnu engang været ude og sætte ord på den skræmmende virkelighed.

Det skriver Ekstra Bladet

Ledelsen på arbejdspladsen udtrykker deres forfærdelse og chok over situationen. Arbejdspladsens COO kommenterer, at de allerede sidste uge, da sagen igen kom i fokus, opfordrede deres ansatte til at benytte sig af kriseterapi, som blev iværksat sidste år ved medarbejderens anholdelse.

COO'en understreger, at virksomhedens primære fokus er på de forurettede i sagen, og at de aktivt har arbejdet med at støtte deres ansatte. Han undlader at kommentere på de specifikke anklagepunkter, men betegner dem som tragiske.

Arbejdspladsen bortviste den tiltalte mand efter hans anholdelse sidste år. I en tidligere pressemeddelelse udtalte virksomheden, at de var chokerede og overraskede over situationen, og at den tiltalte efter anholdelsen var blevet bortført fra arbejdspladsen. Den nuværende refleksion over anklageskriftet drejer sig primært om at støtte medarbejderne, der har været tætte kollegaer med den tiltalte person.

Navneforbuddet i sagen forhindrer offentliggørelse af arbejdspladsens navn. I stedet udtaler COO'en, at deres tanker går til de forurettede, og de håber, at de kan genskabe deres hverdag trods de forfærdelige hændelser.