Tjen 5.000 kroner med et snuptag: Der er dog et vigtigt kriterium der skal overholdes

Skrevet af Kamille Isaksen

13 uger siden

|

14/02/2024
Foto: Shutterstock
Hvis du kender den rette, så kan du hurtigt få 5.000 kroner ned i lommen.

Dagens topnyheder

Hvem kunne ikke godt tænke sig at få 5.000 kroner, som man kan putte direkte ned i lommen. 

Nu har du i hvert fald muligheden for at tjene 5.000 kroner, hvis du kender den rette person. 

Hotel Europa i Aabenraa står nemlig overfor en udfordring. De mangler en dygtig kok til deres køkkenteam, specifikt til at varetage madlavningen i deres skotske pub, Fox and Hounds. 

I et kreativt forsøg på at løse dette problem har hotellet valgt en utraditionel metode for at tiltrække den rette kandidat.

De tilbyder nemlig en belønning på 5.000 kroner til den person, der kan pege dem i retningen af en ny, kvalificeret kok. Der er dog et vigtigt kriterium, der skal opfyldes, før belønningen udbetales: Den anbefalede kandidat skal have været ansat i mindst seks måneder.

Denne tilgang til rekruttering er et vidnesbyrd om den kreative tænkning, nogle virksomheder må ty til i jagten på kvalificeret arbejdskraft. Hotel Europa understreger, at de tilbyder et arbejdsmiljø med høje ambitioner, et stort fokus på kvalitet og gode arbejdsforhold. Med 57 værelser og en central placering i Aabenraa er hotellet et kendt navn i området, og det lægger vægt på at opretholde en høj standard i alle aspekter af deres drift, ikke mindst når det kommer til madoplevelsen i deres pub.

Du kan se opslaget her: