Thomas Blachman har undskyldt

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Thomas Blachman har opnået stjernestatus i Danmark, og mange har derfor oplevet at se, hvilket slags person, han er. Det er derfor ikke nogen hemmelighed, at mange mennesker blev overrasket, da han stod på scenen til Zulu Awards og begyndte på sin takketale.

I Danmark tænder mange for fjernsynet, når "X Factor" ruller over skærmen. Dem, der følger med i sangkonkurrencen, vil også kunne bekræfte, at Thomas Blachman ikke er typen, der pakker tingene ind. 

Han valgte heller ikke at pakke tingene ind til Zulu Awards, da han stod på scenen sammen med sin "X Factor"-meddommer Martin Jensen, som han vandt prisen for "Årets Par" sammen med. 

Det skriver Ekstra Bladet. 

Læs også

Carla vil livestreame fødsel: Så meget koster det at se med

Det hele forløb uden problemer, og man tænkte heller ikke videre over det, da de skulle til at holde takketale, hvilket dog ændrede sig med ét, da Thomas Blachman ikke spildte tiden: 

"Dette lille lorteland. Hvad er det, vi kan? Tessa, jeg står i telefonbogen - kom og knald mig, min elskede," kom det blandt andet fra Blachman til den 23-årige Tessa, hvorefter han tilføjede: 

"Den her skal stå over kaminen i vores soveværelse, hvor vi knalder hinanden i røven," lød det altså fra Blachman.

Det fik mange til at sætte spørgsmålstegn ved, om Thomas Blachman selv praktiserer det, man havde sat fokus på i "X Factor", hvor man havde den gode tone på dagsordenen. 

Blachman formåede i hvert fald ikke at holde den gode tone, og "X Factor"-dommerens takketalen hørte dog ingen steder hjemme, da den både var upassende og gik over stregen, kommer det fra TV 2, der kalder de grænseoverskridende kommentarer til Tessa en "fejlslagen ros". 

Kanalchefen for TV 2, Dorthe Thirstrup, mener i hvert fald, at Blachman i sin tale gik over grænsen. 

"Jeg er enig i, at Blachman i sin tale gik over grænsen for, hvad der er god stil og tone. Han provokerer ofte for at få sit budskab frem, men her blev en fejlslagen ros til Tessa i stedet både upassende og over stregen. Vi ved, Blachman har sendt en undskyldning til Tessa, og han har også over for os beklaget sin opførsel til Zulu Awards."

Læs også

DR-vært scorer nyt job: “Meget overvældende”