Tordnede mod Danmark: Han trækker nu i land

Foto: Shutterstock

Jean-Claude van Damme svinede Danmark til på Facebook.

Jean-Claude van Damme foragter Danmark, da man for nylig har aflivet landets mink. Det har mildest talt gjort ham rasende og ked af det.

"Jeg er meget ked af det. Det er massemord," lød det i videoen, hvor han var yderst nedladende over for Danmark og regeringen.

Læs også

Nu bliver det gratis at køre med bus her

Det hele tog dog en uventet drejning i videoen.

"Det samme land slår hvert år tusinder af delfiner ihjel. Danmark, stop jeres drab af delfiner - omend du tror på naturen eller nogen form for gud. Det er vanvittigt, hvad vi gør ved dyrene. Lad os gøre noget ved det blodige delfin-dræbende Danmark," lød det fra Jean-Claude van Damme til sine 28,3 millioner følgere. 

Det gik dog ikke ubemærket hen blandt dem, der har en smule mere styr på geografien. De begyndte derfor at stille spærgsmål.

Har fjernet videoen

Han har nu rettet sig ind og fjkernet videoen. 

"Frygt ikke! Jeg har fjernet min FB-video, fordi jeg forbereder en mere kraftfuld og tilgængelig video i vores søgen efter at redde verden," skriver Jean-Claude van Damme på Twitter. 

Det er dog ikke en direkte indrømmelse. Det viser sig blandt andet hos nogle af hans følgere.

"Delfiner er så smukke og smarte! Det er holocaust mod dyr! Vi må gøre noget," skriver en bruger på Twitter.

Han bliver dog hurtigt irettesat af en kyndig Twitter-bruger, der skriver, at Danmark ikke gør disse dyr fortræd. Han leder i stedet opmærksomheden over på Færøerne.

Læs også

Fik ikke betaling for sit arbejde: Smadrer løs med hammer

 

Dagens Gossip