Torsdag morgen blev mand fundet død i vandet i København: Nu stiller alle samme spørgsmål

Skrevet af Emil Martesen

1 uge siden

|

09/05/2024
Foto: Presse-fotos.dk / OBS: Genrefoto
Torsdag morgen blev en mand fundet død i vandet i København.

Dagens topnyheder

Tidligt torsdag morgen blev alt andet end almindelig for borgene ved Kalvebod Brygge i København. Her gjorde dykkere nemlig en tragisk opdagelse i vandet, hvor en mand blev fundet død.

Det bekræfter vagtchef ved Københavns Politi ifølge B.T.

Han fortalte samtidig, at meldingen nåede politiet klokken 8.05.

"En person er afgået ved døden. Vi har ikke nogen identitet på ham, og vi er ved at klarlægge omstændighederne", siger han til B.T.

Redningsmandskabet hurtigt var på stedet, og der er på nuværende tidspunkt ikke fundet indikationer på, at der skulle ligge en kriminel handling bag mandens død:

"Vi får en anmeldelse om, at der ligger en livløs person i vandet i nærheden af Blox", fortæller Magnus Matsson, som er vagthavende operationschef hos Hovedstadens Beredskab, ifølge Presse-fotos.dk.

Blox er en erhvervsejendom langs havnefronten, den vagthavende operationschef kunne i samme ombæring fortælle, at de hurtigt fik den livløse person op og påbegyndt førstehjælp, hvorfor han blev overdraget til ambulancetjenesten.

Herefter lægger han ikke skjul på, at det videre forløb foregår hos politiet, som skal klarlægge hændelsesforløbet og identificere den afdøde.