Tragisk: Flere tusinde besvimede og ung kvinde døde under Taylor Swift-koncert

18/11/2023 15:09

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var voldsomme scener, der udspillede sig under koncerten.

Mest læste i dag

Det var ekstremt vanvittige vejrforhold, som såvel Taylor Swift som hendes fans måtte forholde sig til, da popstjernen indtog scenen i storbyen Rio de Janeiro i Brasilien.

Siden da er det kommet frem, at det voldsomme vejr var skyld i flere voldsomme i forbindelse med koncerten. Blandt andet skulle flere tusinde være besvimet, mens en 23-årig endte med at miste livet.

Det skriver Ekstra Bladet, som henviser til det brasilianske medie Folha de S Paulo.

Det tragiske dødsfald bliver videre bekræftet af Taylor Swift selv.

"Jeg kan ikke beskrive, hvor knust jeg er. Jeg har kun fået meget få oplysninger, ud over at hun var fantastisk smuk og alt for ung," skriver Taylor Swift i en story på Instagram.

Nyhedsbureauet TT skriver, at den 23-årige kvinde kollapsede på koncertpladsen, og at hun blev forsøgt genoplivet. Desværre stod hendes liv ikke til at redde, og hun blev senere erklæret død på hospitalet.

"Jeg kommer ikke til at tale om dette fra scenen, for jeg føler mig overvældet af sorg, når jeg forsøger at tale om det," skriver Taylor Swift videre i opslaget.

Ifølge mediet Folha de S Paulo var det så varmt i Rio de Janeiro den aften, at varmeindekset læste hele 60 grader.

Indekset sammenholder temperatur og luftfugtighed på et givent sted og angiver, hvor varm luften reelt føles.

I sidste weekend genoptog superstjernen sin verdensturné med tre koncerter i Argentinas hovedstad, Buenos Aires. I maj næste år kommer Taylor Swift til Sverige, hvor hun giver tre koncerter i Stockholm.

Popikonet kommer ikke til Danmark i denne omgang.