Tragisk ulykke: Philip fra X Factor mistede to kropsdele

Skrevet af Julie Møller

08/01/2021
Foto: TV 2.
Foto: TV 2.
“Jeg skreg af smerte,” fortæller X Factor-deltageren.

Dagens topnyheder

I første afsnit af den nye sæson X Factor fik Philip Lillelund fra Solrød Strand lov til at stå foran de tre dommere. Han fik både ros for sit hår og sin sangstemme.

“Jeg er meget fascineret af dit hår. Det ser simpelthen så velplejet ud,” sagde Oh Land, som også går under det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, til Philip Lillelund, inden han imponerede med sine musikalske evner.

Philip Lillelund fik kun ros fra dommerne og gik videre i X Factor. Foto: TV 2.

“Jeg synes sgu, det var fedt. Det var en god måde at slutte dagen af på,” sagde den nye dreng i klassen, Martin Jensen, der er med i dommertrioen for første gang i denne sæson. Han blev bakket op af Thomas Blachman:

“Der er ikke noget dårligt at sige om dig. En kæmpe fornøjelse at møde dig. Pissegod og seriøst arbejdende.” 

Der var ingen tvivl at spore hos dommerne. Philip Lillelund gik videre i konkurrencen med tre ja’er. 

“Jeg skreg af smerte”

Det var ikke til at se på Philip Lillelund, at han har været udsat for en voldsom arbejdsulykke for fire år siden. På fritidsjobbet skulle han føre en el-palleløfter, men på grund af glatte gulve skred det tonstunge redskab ud og ind i væggen. Her imellem blev Philips fod fastklemt, skriver Her & Nu. 

Det var en forholdsvis mild skade, men det endte helt galt, fortæller han. 

“De små blodårer i tæerne var kappet over, så der var ingen blodtilførsel. Det blev desværre opdaget alt for sent. Lægerne kunne ikke redde dem, så de klippede dem af med en slags cigarsaks. Jeg skreg af smerte, fortæller Philip Lillelund, der under amputationen var lokalbedøvet. 

Trods to manglende tæer er Philip Lillelund sluppet uden mén.