Trist melding fra DR-kendis: Drømmen er bristet

15/09/2023 21:47

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun har vinket farvel til sin store drøm.

Mest læste i dag

"Jeg har forsøgt at skrive dette opslag i en måneds tid, men hver gang sletter jeg det hele. Nu prøver jeg igen."

Sådan kommer det fra Nipuni Julie Jakobsen - bedre kendt som Nip - i et længere opslag på sin Instagram-konto.

Nipuni Julie Jakobsen, som de fleste vil have stiftet bekendtskab med, da hun i 2017 medvirkede i 'Den store bagedyst', har således vinket farvel til drømmen om at blive selvstændig.

Det skriver SE og HØR.

Opslaget kommer blandt andet i kølvandet på, at hun torsdag deltog i et event for influencere, hvoraf det blandt andet fremgår, at det er af økonomiske årsager, at det ikke længere er muligt at fortsætte arbejdet som selvstændig.

"Jeg drømte inderligt om at gøre det selvstændige til min levevej, men jeg må sande, at jeg ikke længere kan få enderne til at hænge sammen, og det gør ondt. Det gør rigtig ondt i mit lille hjerte, at det ikke skulle vare længere," skriver hun.

Efter sin medvirken i "Den store bagedyst" skabte Nip sit eget kage-univers, hvor hun delte opskrifter og solgte kager. Og til trods for, at drømmen om en selvstændig levevej nu virker langt væk, er hun ikke ked af, at hun sprang ud i det.

"Man fortryder kun de chancer man ikke tager. Jeg tog chancen og sprang ud i det og det vil jeg aldrig nogensinde fortryde. Aldrig."

"Den drøm smuldrer desværre mellem fingrene på mig nu, og det skal jeg lige affinde mig med. Jeg kender heldigvis mig selv godt nok til, at jeg inden længe hanker op i mig selv og rejser mig op igen."

Nip har ikke blot udfoldet sine talenter i 'Den store bagedyst', men også i "Den store jule- og nytårsbagedyst", som hun sågar gik hen og vandt.

SE og HØR har kontaktet Nipuni Julie Jakobsen i forbindelse med en uddybende kommentar, men hun er endnu ikke vendt tilbage på henvendelsen.

Derfor må et uddybende svar lade vente på sig lidt endnu.