TV 2-kendisser løfter sløret for stor katastrofe: Risikerer at misse sønnikes fødsel

Skrevet af Mathias Busekist

30 uger siden

|

20/10/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Deres rugemor har meddelt dem, at deres kommende søn ser ud til at ankomme tidligere end forventet.

Dagens topnyheder

De barsler med en række børnebøger, men venter i samme tid en lille søn, men faktisk ligger de side om side i henhold til, hvad der kommer først.

Eller, det så i hvert fald sådan ud, indtil Kaspar og Lambangs rugemor i USA for nylig kunne meddele, at hun nu kunne føde når som helst.

Det har resulteret i, at Kaspar og Lambang fra TV 2-formatet ”Sommerdrømme” med ét har booket rejse til USA, men det kan allerede være for sent.

De fik nemlig at vide, at babyen efterhånden var blevet så stor, at der nu er meget, der tyder på, at han gerne snart vil ud.

Derudover måtte de informere omtrent 100 mennesker om, at det arrangement de ville afholde i forbindelse med deres bogudgivelse, måtte aflyses.

"Det har kastet alt op i luften, det her. Vi er jo i forvejen en travl børnefamilie. Vi har vores jobs og vores kommende bøger, og vi havde jo selvfølgelig forberedt os på at tage af sted, bare ikke allerede så tidligt," fortæller Kaspar og Lambang over telefonen til SE og HØR.

Rugemoren havde ellers termin 9. november, og da hun i forbindelse med tidligere graviditeter sågar er gået over tid, var TV 2-kæresterne overbeviste om, at de kunne nå både bogudgivelse samt en stilfærdig tur til fødslen i USA.

"Mest sandsynligt er det, at det sker indenfor få dage. Vi har smidt alt hvad vi har i hænderne, selv vores hjerteprojekt, som altså er børnebøgerne. Altså de skal jo nok udkomme, og vi har tænkt os at invitere alle receptionsgæsterne til et babyshower med tilbagevirkende kraft i stedet. Men de her bøger betyder rigtig meget for os. De handler om os," fortæller tv-kendisserne, som i forvejen har tvillingerne Javas og Atlas.

Der stod både bogreception og derefter stort show i familiens kalender, men det er nu blevet sløjfet, så de - forhåbentligt - kan nå sønnikes fødsel i USA.

Parret kunne da også være kommet tidligere afsted, men som følge af den igangværende storm, er der stor risiko for flyaflysninger henover weekenden.

"Det er svært at sige, om vi når det. Hun mener hun godt kan holde den inde indtil starten af næste uge, men vi ved jo ikke," kommer det.