Familie prankede bedstemor på 80-års fødselsdag: Hendes reaktion siger det hele

20/10/2023 16:03

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En hel familie gik sammen om at pranke en bedstemor på hendes 80-års fødselsdag. Og hendes reaktion siger det hele.

Mest læste i dag

Hvis man vil overraske et familiemedlem på en rund fødselsdag, er der selvfølgelig mange måder at gøre det på. I denne familie vælger de åbenbart at præsentere fødselaren for noget af det, hun hader allermest.

I forbindelse med en bedstemors 80-års fødselsdag, var familien nemlig gået sammen om at udføre en prank. Det hele har de naturligvis fanget på video, så andre også kan have glæde af det. Det skriver mediet Newsweek.

Videoen er derefter blevet delt på det sociale medie TikTok, og i denne video ser man tydeligt, at den 80-årige kvinde ikke er fan af familiens prank.

I starten af videoen ser man, at den ældre kvinde sidder i en stol omgivet af sin familie. Det er tydeligt at se, at hun nyder at have hele familien omkring sig. Det gør hun dog kun, indtil en mand med sækkepibe træder ind gennem hoveddøren.

Det forholder sig nemlig således, at der ikke er meget, som den 80-årige kvinde hader mere end sækkepiber.

"Når din familie overrasker din sækkepibe-hadende bedstemor med en speciel optræden til hendes 80-års fødselsdag," er der skrevet hen over videoen.

Da manden med sækkepiben træder ind, kan man tydeligt se, at hun bestemt ikke er fan. Ligeledes udbryder hun også et 'nej', men heldigvis begynder hun derefter at grine.

I kommentarsporet under videoen på TikTok, er der mange, der har givet udtryk for, at de er vilde med videoen. Det har desuden også ført til, at mere end 50.000 personer har liket den.

"Elsker sækkepiber. 'Amazing Grace' på sækkepibe får mig til at græde som en baby," lød det fra en bruger.

"Min far hader sækkepiber, så naturligvis hyrede jeg en til at spille for, da vi gik ned ad kirkegulvet til mit bryllup. Ikke til selve festen, men bare for min far og jeg," skrev en anden bruger.

"Hvordan kan du hade sækkepiber? Jeg voksede op i det skotske landskab ikke langt fra Wallace-monumentet og kan ikke få nok af dem. Det lyder som at være hjemme," skrev en tredje.

"Medmindre manden fik at vide, at hun ikke kan lide sækkepiber, kan han blive smigret over at tro, at hun græder på grund af hans præstation," kommenterede en fjerde.