TV 2-vært jubler: “Livet har aldrig været mere klart end nu”

Skrevet af Julie Møller

06/01/2021
Foto: Shutterstock.com.
Foto: Shutterstock.com.
Der er ingen tvivl om, at det nye år byder på anderledes udfordringer for TV 2-værten.

Dagens topnyheder

For TV 2-værten Rasmus Staghøj, der især er kendt for at dække Tour de France, er det nok ikke cykelsport, der fylder mest i tankerne her i starten af 2021. Han er nemlig blevet far for første gang. Det afslører han på Instagram. 

“I går morges kom Charlie Staghøj Hughes ind i vores liv. Jeg ved ikke, hvad der er blevet af tiden siden da. Livet har aldrig været mere klart end nu,” skriver han og uddyber, at hans forlovede, Katrine Meghann Hughes, var “en stjerne”.

 “Katrine Hughes var en stjerne på Hvidovre Hospital, og jeg nåede heldigvis at være med til at opleve miraklet. Jeg vidste, at Katrine var vidunderlig og stærk, og alligevel overraskede hun med sin styrke. Jeg er imponeret for altid. Vores coronaboble for to er blevet til en barselsboble for tre. Vi elsker det, og vi elsker Charlie Staghøj Hughes,” slår han fast.

Foto: Instagram @rstaghoj

“Hjem til dem begge to”

Det var også på Instagram, at Rasmus Staghøj for fire måneder siden afslørede, at parret skulle være forældre.

“Efter tre uger i Frankrig glæder jeg mig til at komme hjem. Hjem til dem begge to. 2021 bliver helt særlig,” skrev han til et billede med Katrine Meghann Hughes.

Foto: Instagram @rstaghoj

Parret har dannet par i tre år, og det var på Katrine Meghann Hughes fødseldag, at Rasmus Staghøj friede til hende.

“Ja, jeg friede jo egentlig på hendes fødselsdag, som er 3. juli. Der plejer jeg normalt at være væk, så man kan sige, at jeg har brugt tiden herhjemme fornuftigt i år,” fortalte han i september til Ekstra Bladet. 

Foto: Instagram @rstaghoj

Normalt har Rasmus Staghøj travlt i sommermånederne med at dække Tour de France, men på grund af corona var det lidt anderledes i år, og han havde derfor mere tid hjemme i Danmark.