TV 2-vært risikerer at miste sin finger

Foto: Shutterstock

Den kendte TV 2-vært er kommet til skade med sin finger, som lægerne kæmper for at redde.

Hvad der blot skulle have været en dejlig snorkletur, endte med at udvikle sig til noget helt andet for Jon Pagh, der er sportsvært på TV 2.

Læs også

Fødevarestyrelsen med advarsel: Spis ikke disse fisk

Under en ferie i Grækenland, hvor Jon Pagh ville snorkle med sin søn, endte han nemlig med at komme til skade med sin finger.

Det har han afsløret på det sociale medie Instagram, hvor han også skriver, at den omtalte finger blev mast af en metaltrappe, som havde hele hans vægt ovenpå.

"Sidste levende billede af min venstre langefinger. To minutter senere hoppede jeg ud fra båden, og så hang fingeren ellers bare og dinglede i laser. Mast af en metaltrappe, der havde al min vægt oven på," skriver han på Instagram, hvor han har delt et billede, der stammer fra ferien i Grækenland.

I opslaget afslører han også, at han i første omgang måtte søge hjælp på et græsk hospital. Det var dog ikke nogen god oplevelse. Derimod beskriver han det som 'horribelt', ligesom han langer ud efter deres manglende viden.

"Jeg vil spare jer for detaljerne. Ligesom jeg heller ikke vil gå i dybden med det græske hospital, da jeg ikke er i stand til at beskrive til bunds, hvor horribelt det var. De kender i hvert fald hverken til hygiejne, åbne frakturer, korrekt medicinering eller generel menneskelighed. Det sidste er næsten det værste," lyder det fra Jon Pagh.

Den 38-årige tv-vært afslører dog, at han er vendt hjem til Danmark, hvor han er kommet i behandling på Herlev Hospital, hvor lægerne kæmper for at redde hans finger.

"Nå, men nu er jeg jo i DK, og lægerne på Herlev Hospital kæmper en brav kamp for at redde min finger, så jeg også i fremtiden kan stikke en dobbelt skråt op, hvis det bliver nødvendigt. F.eks. til det græske sundhedsvæsen," skriver han.

Foto: Instagram

Til slut skriver han også, at han har ondt af grækerne, som han mener ikke har et fungerende offentligt sundhedssystem.

Læs også

Kvinde tog på hospitalet med smerter i øret: Du gætter aldrig, hvad lægen hiver ud

Ydermere runder han af med en kæk bemærkning om, at hans følgere meget gerne må krydse fingre for ham og hans finger, som han naturligvis håber på, at lægerne på Herlev Hospital kan redde.

 

Dagens Gossip