TV 2-vært smittet med corona: “Så ramte coronaen også mig”

Foto: Shutterstock.com

På Instagram har TV 2-værten meldt ud, at coronavirussen har ramt.

'Kære alle. Så ramte coronaen også mig. Jeg er blevet smittet i Spanien og er i isolation i vores hjem. Det føles som en slem influenza. Tilsat manglende smags- og lugtesans. Jeg er ovre det værste og vender stærkt tilbage. Tak for alle jeres søde tanker',” skriver værten fra TV2 Sport, Stine Bjerre, på Instagram.

Læs også

Far havde sex med familiens kyllinger: Dette lavede konen imens

 

 

Stines mand, håndboldspilleren Casper U. Mortensen, er også smittet. Han spiller for storklubben FC Barcelona, og parret bor sammen i den spanske by. 

Det kommer heller ikke bag på  Stine Bjerre, at hun var smittet. På Instagram har en bruger spurgt til et tidligere opslag, om både Stine og Casper var smittet, hvortil hun svarede:

 

"Jeg blev ikke testet på samme tid som ham, så jeg ved det ikke. Men holder mig i isolation alligevel. Sandsynligheden er ret stor, tænker jeg."

 

Og nu viser det sig altså, at hun fik ret. Allerede den 14. oktober skrev Casper U. Mortensen på Twitter, at han var blevet testet positiv.

 

"Positive they told me. Came like a big surprise, because I have been feeling great. Now is time for recovery and charge all batteries at home, and beat this shit. Thanks for all your messages today.

Læs også

Tjek din e-boks: Nu kommer der besked til 400.000 danskere

 

 

Dagens Gossip