Tv-vært rejser Danmark tyndt

Godt nok er Danmark et lille land, men det er stadig noget af en tur, han var på.

Tv-værten Emil Thorup rejste nemlig nærmest hele Danmark rundt torsdag, hvor han både var i København, på Bornholm og i Aalborg.

- Fair nok Aalborg. Tak for at lave alt klar og holde åbent for mig, efter jeg har rejst 1700 kilometer i Danmark på én dag. Og jeg skal køre til København om lidt, skriver den blonde DR-vært på sin Instagram-profil om et billede af en bakke sushi, som han erhvervede sig i netop Aalborg.

Det er uvist, hvad den karismatiske tv-personlighed lavede i det nordjyske, men tidligere på dagen var han på Bornholm for at se på en grund, hvor der skal opføres et hus, som Thorup selv har designet.

- Her opfører Annette Heick et hus, jeg har tegnet! Der er smukt på Bornholm, skriver han således om et billede, der forestiller den bornholmske grund.

Selve rejsen til Bornholm var dog ikke en lige så smuk oplevelse for Thorup. Han var nemlig ikke helt vild med det lille propelfly, som tog ham hele vejen fra det sjællandske og over på Danmarks dejligste ferieø.

- Jeg er på et yderst turbulent bornholmerfly, og jeg er ikke tilfreds med manglen af vodka-danskvand på ruten, skrev den 31-årige kendis således om sin tur over Østersøen.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip