TV2 dropper populære rettigheder: Nu raser seerne

01/09/2023 09:21

Henrik R

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
TV2 har valgt ikke at forlænge rettighederne, og det har resulteret i enorme skuffelser fra tv-seerne.

Mest læste i dag

Siden 2018 har TV2 været platform for Counter Strike i Danmark, og det er der rigtig mange e-sports-entusiaster, der har været glade for.

I går smed TV2 så bomben, da de i deres store Facebook-gruppe 'CS:GO på TV2' meddelte, at TV2 ikke ville købe rettighederne til at sende Counter Strike i fremtiden, og dermed slutter eventyret i 2024.

I opslaget blev årsagen ikke begrundet, men overfor Journalisten fortæller TV2s sportsdirektør, Frederik Lauesen, at de har set en aftagende interesse for danske Counter Strike hold samt spillet, og at det ikke har været en specielt god forretning, når kampene samtidig kan ses gratis på platformen Twitch.

På Facebook-opslaget er der allerede kommet mere end 200 kommentarer, og mens flere takker TV2 for at have sendt Counter Strike i mange år, er der også mange, der raser mod tv-stationen, og skyder skylden på de kommende Superliga-rettigheder som årsagen.

"Var rettighederne til Superligaen så dyre, at i både dropper CS og ishockey, tror i har skudt jer selv i foden" lyder det fra en person i kommentarfeltet, mens en anden skriver:

"Av. Det er da alligevel nok en del farvoritpakker der ryger"

En tredje skriver:

"Hold kæft hvor er TV2 latterlige. De burde skamme sig." mens en fjerde person også er langt fra tilfreds:

"Kæft en latterlig beslutning ! Hvem er den jubelidiot der har fået den ide? Jeg håber at superligaen bliver et flop for jer!!"

TV2 fortæller, at de har købt rettighederne til CS:GO major-turneringen i København næste år, og det bliver det sidste Counter Strike, der sendes på kanalen i denne omgang.

Du kan læse hele opslaget fra TV2 herunder:

"TV 2 forlænger desværre ikke CS:GO rettighederne fra årsskiftet. Det betyder, at Counter-Strike transmissionerne på Echo og Play ikke fortsætter fra 2024."

"Vi har været enormt glade for rettighederne, og vi kommer til at give den gas resten af året. Årsagen til, at vi ikke fortsætter, er en nødvendig prioritering, og det har ikke været en nem beslutning. Vi har været glade for muligheden for at bringe Counter-Strike så bredt ud til et mainstream publikum og vi har virkelig nydt, at vi siden 2018 har kunnet dele alle de største øjeblikke sammen med jer alle sammen."

"Vi fortsætter med at dække ESL og BLAST turneringerne som vanligt året ud. Og vi kan allerede nu løfte sløret for, at vi har sikret os rettighederne til PGL Majoren i København næste år, så vi sætter det foreløbigt sidste punktum for CS:GO-dækningen med et kæmpe brag til foråret, når vi sender PGL Majoren som den sidste turnering."