Efter trist nyt fra Dennis Knudsen: Nu er der nyt

01/09/2023 08:28

Emil Martesen

Indland
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Nu er der nyt i kølvandet på den triste nyhed.

Mest læste i dag

For en måneds tid siden tabte Dennis Knudsen hovedet, da han forsøgte at komme ombord på aftenens sidste færge til Sjællands Odde fra Molslinjens færgehavn i Aarhus.

Det har nu vist sig, at den episode havde større konsekvenser end som så, da han nu har fået frataget sin bil - men det er langtfra det hele.

Kendisfrisøren havde sine tre børn med i bilen, og de overværede altså hele situationen. 

Episoden har skabt en masse postyr samt fået en masse til tasterne, men Dennis Knudsen har tidligere udtalt, at han ikke som sådan lader sig påvirke af de mange negative kommentarer:

“Der er en masse mennesker, der sidder og diskuterer min situation. Hvis jeg skulle sidde og bruge tid og kræfter på at læse, hvad de har af holdninger og meninger til mig, så ville jeg tage min luksus-tid fra mine kunder og mine børn”, sagde han til HER & NU.

Til trods for at han ikke bekymrer sig omkring de negative kommentarer, så er der andre konsekvenser, som han ikke kan vende det blinde øje til.

Ifølge HER & NU har politiet nemlig efterforsket situationen omkring færgeterminalen, hvor Dennis Knudsen benyttede sin bil til at køre bommen ned.

I den forbindelse er den 60-årige kendis blevet sigtet for vanvidskørsel, hvorfor politiet også har beslaglagt hans leasede Audi Q7, der koster svimlende 1,2 millioner kroner.

Som om det ikke var nok at få beslaglagt sin bil, så har han også mistet sit kørekort.

Nyt køretøj

Det betyder, at Dennis Knudsen har måttet lægge sit hoved i blød for at komme i tanke om andre måder at transportere familien fra fra A til B - og det har han fundet nu.

På sin Instagram-profil viser han nu familiens nye køretøj frem; en ladcykel.

'Ja, så er vi er ude på morgencykelturen til vuggestuen og børnehaven i dejligt regnvejr. Sådan er livet. C’est la vie,' forklarer han i videoen ifølge Ekstra Bladet.