TV2 Fyn er klar med dedikeret nyhedskanal

Skrevet af admin

15/01/2015

Dagens topnyheder

Regionale nyheder på TV2 behøver ikke længere begrænse sig til de små, daglige vinduer på hovedkanalen.

TV2 Fyn byder fra og med lørdag sine seere indenfor til direkte nyheds-tv i et længere format, som man kender det fra TV2 News.

På åbningsdagen bliver der sendt direkte nyhedsfjernsyn fra klokken 10-14, men fremover vil der blive sendt uafbrudte nyheder fra klokken 14-20 på hverdage.

- Seerne flygter ikke fra tv-nyheder, men de flytter sig til nye medieplatform. Og i 2015 forventer de, at få nyhederne før de sker, mens de sker, og lige efter at de er sket.

- Det behov kan vi nu dække med nyhedskanalen - og så koncentrere os om overblik og perspektiv i de velkendte nyhedsvinduer om aftenen på TV2 klokken 19.30 eller 22.27, siger Esben Seerup, der er direktør på TV2 Fyn.

Stationens medarbejdere har været på inspirationstur på TV2 News, og der er investeret ni millioner i ny teknik til formålet.

Og formatet er prøvet af i ugerne op til premieren, hvor man blandt andet holdt en slags generalprøve, da Odense Banegård Center i december blev udsat for en bombetrussel.

Hvis man vil se TV2 Fyns nyhedskanal, skal man enten have adgang til stationens 24 timers-kanal eller gå ind på tv2fyn.dk, hvor udsendelserne vil blive streamet direkte.

/ritzau/