TV2-stjerne overrasker: Har sagt op

Skrevet af Henrik R

18/08/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hun kommer selv med afsløringen på de sociale medier.

Dagens topnyheder

Julie Kriegler, som mange vil genkende fra den seneste sæson af "Bachelorette", har taget en dristig beslutning, som hun har delt med sine følgere på Instagram.

I et hjertevarmt og ærligt opslag fortæller Julie, at hun har valgt at sige sit job op. En beslutning, som mange ville betragte som risikabel, især da hun ikke har et nyt job i sigte. Men for Julie er det en beslutning, der har været længe undervejs.

"Jeg har over en længere periode gået og ikke været glad, det sted jeg brugte halvdelen af mine vågne timer. Mit job."

Selvom nogle måske vil ryste på hovedet af hendes valg, understreger Julie, at det er en beslutning, hun har brugt mange måneder på at overveje. Hun har reflekteret over, hvad der gør hende glad, og hvad der ikke gør.

"Mit liv er ihverfald for kort til at jeg skal være i ting der ikke gør mig glad," siger hun.

Julie er også kendt for sin positive tilgang til livet og tror fast på, at "alting sker af en grund".

Hun ser denne beslutning som en mulighed for at finde en ny retning i livet, selvom det også bringer en vis usikkerhed med sig.

Hun indrømmer, at det er angstprovokerende, især da hun nu igen står ved et skillevej i sit liv. Men hun føler dybt inde, at det er den rigtige beslutning for hende lige nu.

Hun afslutter sit opslag med at dele, at hendes sidste arbejdsdag vil være den 29. september og opfordrer sine følgere til at reflektere over, hvilke gode ting de har gjort for sig selv for nylig.

Du kan se hele opslaget herunder: